Älskar du onlinespel? Råkar du även gilla halloween? Då kan du slå två flugor i en smäll genom att anordna en spelkväll just på halloween! På det sättet kan du och dina vänner ha en mysig halloweenfest där ni dessutom kan ägna er åt spännande spel!

Dekorera rätt

En halloweenfest utan tillräcklig dekor är ganska trist. Lyckligtvis kan du hitta massor av dekor på partykungen.se, där man dessutom erbjuder rimliga priser. Du hittar alltifrån ljuslyktor i form av pumpor till hängande skelett och allt däremellan. Varför inte be gästerna ha på sig en halloweenkostym? Även det kan du hitta på partykungen.se.

Planera en lyckad spelkväll

För att spelkvällen ska bli lyckad behöver du givetvis kunna erbjuda eller rekommendera spännande spel. Gamla klassiker som Tibia har funnits länge, och det säger något om spelets kvalitet. Andra spännande MMORPG-spel är exempelvis Sagan om ringen, “Star Wars – The Old Republic” och “World of Warcraft”. De här spelen är nyare, men några av dagens mest populära och välkända spel.

Bjud på tilltugg

En halloweenfest är givetvis inte lyckad utan något gott att äta och dricka. Om ni dessutom ska spela är det ännu viktigare, eftersom man enkelt blir trött av spelandet och behöver något att få i sig. Köp därför några chipspåsar, popcorn och gärna lite pizza. Du som är lite mer ambitiös kan satsa på att laga en halloweenmeny och till exempel en härlig häxbål att dricka. På partykungen.se hittar du snygga dekorationer till ditt halloweenbord. Bara fantasin sätter gränserna!

Divi